Наливна ванна купить наливной акрил купить акрил купить в Украине в Украине купить

Центр відновлення ванн

Cтворення нової емалі на старій поверхні. Сучасна технологія реставрації ванни.
Реставрація ванни » Новини » Як вибрати ванну?

Як вибрати ванну?

Замовляйте реставрацію ванни - та насолоджуйтесь чистотою і білизною нової поверхні
 
 

Ванна — один із самих необхідних предметів в інтер'єрі та побуті. Ми встановлюємо ванну на багато років, тому не можна помилитися, тим більше при такому широкому виборі різних ванн. Отже, чому ж ми повинні керуватися при виборі ванни?

Основні критерії вибору:

  • Розміри і форми ванної кімнати, в ній повинно бути не тісно хоча б одній людині.
  • Дизайн, кольорова гама ванної кімнати.
  • Матеріальні можливості. Модні моделі відомих виробників коштують недешево.


Існуючі моделі та види:

· Довжина -180, 170, 150 см,
· ширина - 80, 75, 70 см,
· глибина - 50, 40 см,
· висота - 65 див.


Це лежачі ванни, у них є спинка нахилу. Вони прекрасно підходять для стандартних прямокутних ванних кімнат, встановлюються від стінки до стінки.


Нестандартними ваннами є квадратні, круглі, кутові, прямокутні невеликого розміру, сидячі ванни. Маленькі сидячі прекрасно впишуться в невелику ванну. Найпопулярнішими є сталеві, емальовані ванни. Їх нескладно встановлювати, вони недорогі і міцні. При виборі такої ванни потрібно перевірити емаль, на ній не повинно бути відколів й інших ушкоджень. Товщина сталі 3 мм і більше.


Чавунні ванни зараз майже не встановлюють, вони важкі і дорогі.
Найдорожчі ванни — керамічні. Вони екологічні, міцні, добре тримають тепло і виглядають привабливо. Встановлюють найчастіше у просторих ванних кімнатах.


Акрилові вкладиші застосовуються для ремонту старих ванн. Вони вставляються всередину і кріпляться. Ремонт ванни з вкладишем коштує приблизно в два рази дешевше, ніж придбання нової.
Пластикові ванни також використовують для ремонту, але ставлять і як самостійну. За ними легко доглядати.
Далі слід приділити увагу формі ванни. У стандартну кімнату краще всього вибирати стандартну прямокутну форму, проте, в тісній кімнаті з цією ванною залишиться мало місця, а в занадто великий з дизайнерським ремонтом буде виглядати безглуздо.


Кутові ванни мають трикутну форму з прямим кутом, який встановлюється впритул в кут ванної кімнати. Невелика модель кутової ванни прекрасно підійде для маленької кімнати.
Пристінні ванни - бувають овальної, круглої, прямокутної форми, одна із сторін пряма. Цією стороною ванна встановлюється впритул до стінки.


Вбудовані ванни встановлюють особливий кишеню в підлозі і підходять для просторої сучасної кімнати приватного будинку. Для звичайних багатоповерхових будинків така ванна не підійде.


Джакузі, гідромасаж: ванни, оснащені системою гідромасажу мають приємний розслабляючий ефект. При виборі варто врахувати, що це найдорожчий вид ванни.


Великі ванни- встановлюються у просторих ванних кімнатах, зазвичай розраховані на кілька людей. Можуть бути будь-якої форми. Для зручності їх оснащують сходами та поручнями.


Стаття допоможе вибрати ванну в будь-яку ванну кімнату.



При відновленні емалі ванн рідким акрилом та епоксидними емалями висихання матеріалу відбувається при кімнатних температурах. Таким чином не має потреби переміщати ванну в інше місце чи розбивати обмурування ванни. Товщина акрилового покриття при реставрації дозволяє приховати всі попередні ізяни ванни тобто зколи, тріщини, вибоїни, потертості дна та перекоси які виникли при установці ванни.

Замовити реставрацію ванн можна в таких регіонах України: Тернопіль , Черновцы , Рівне , Іванно-Франківськ Полтава, Кременчук, Херсон, Житомир, Київ, Чернігів, Одеса, Донецьк, Маріуполь, Хмельницький, Миколаїв, Кривий Ріг, Харків, Львів, Луцьк, Дніпро, Суми, Кропивницький, Запоріжжя, Черкаси, Луганськ, Вінниця, Ужгород, Кам'янець-Подільський

Дата:28-08-2017, 18:51
Переглядів: 1 339