Наливна ванна купить наливной акрил купить акрил купить в Украине в Украине купить

Центр відновлення ванн

Cтворення нової емалі на старій поверхні. Сучасна технологія реставрації ванни.
Реставрація ванни » Новини » Чому потрібно реставрувати ванну рідким акрилом?

Чому потрібно реставрувати ванну рідким акрилом?

Замовляйте реставрацію ванни - та насолоджуйтесь чистотою і білизною нової поверхні
 
 

Ваша ванна не завжди залишається біліше місячного світла. Абразивні чистячі засоби, агресивна водопровідна вода і випадкові механічні пошкодження рано чи пізно виснажать емалевий шар, залишать надщерблена і іржаві патьоки. А пошкоджена емаль – це проблема не тільки з естетичної точки зору. Коли акрилова ванна втрачає свою гладкість, її неможливо відмити дочиста. В подряпинах і сколах емалі осідає органіка і розмножуються бактерії. Що б позбутися цього, Вам необхідна реставрація ванни.

Існує багато спосіб реставрації ванн, але ми вибираємо лише сучасний і ефективний метод реставрації ванн заливання рідким акрилом. Метод «наливна ванна» зводить до мінімуму фінансові витрати і витрату часу.
Рідкий акрил – білосніжний, високоякісний, зносостійкий, стійкий, термостійкий склад з високою масовою часткою нелетких речовин, розроблений за міжнародними вимогами від провідних виробників, які мають багаторічний досвід у виробництві всіляких елементів для лакофарбової індустрії.

Якість матеріалу багаторазово доводилося на великих європейських виставках. Всі матеріали мають сертифікати відповідності єдиним гігієнічним вимогам. Рідкий акрил з'явився на ринку відновлення ванн в 2007 році. І за цей час пройшов кілька етапів по поліпшенню якості, плинності, зносостійкості і ряду інших властивостей, які призвели до покращення матеріалу в усіх його напрямках. Ця технологія реставрації використовується в Україні недавно, але вже є найбільш затребуваним і популярним способом реставрації.

Деякі захочуть зробити все самостійно, але реставрація ванн своїми руками не така проста процедура.




Спочатку майстер шліфує ванну вручну або електроінструментом. При необхідності видаляється обв'язка, щоб залишки матеріалу не скупчувалися на дні ванни. Потім ванну необхідно ретельно очистити від пилу, і знежирити.
Ванна висушується, і настає процедура наливу емалі. Процес проходить без участі валиків, пензликів і краскопультів, щоб не залишилися на поверхні плями і потьоки.

 
Спочатку покриваються горизонтальні борти ванни, потім майстер ллє складу на вертикальні поверхні ванни.
Рідка акрилова маса повільно стікає на дно ідеально рівним глянцевим шаром повторюючи всі рельєфи.
Залишки матеріалу зливаються в отвір демонтованого зливу.
 
Що б виконати реставрацію ванни самому в домашніх умовах, потрібно пройти курс навчання. Так як навіть стажисти, які раніше працювали руками в інших професійних сферах послуг, не можуть перші дні без допомоги досвідчених фахівців виконати цю роботу ідеально, майбутні фахівці проходять тривалий курс навчання з безперервною практикою. Так що краще довірити цю роботу професіоналам з досвідом, ніж експериментувати на своїй ванні.



При відновленні емалі ванн рідким акрилом та епоксидними емалями висихання матеріалу відбувається при кімнатних температурах. Таким чином не має потреби переміщати ванну в інше місце чи розбивати обмурування ванни. Товщина акрилового покриття при реставрації дозволяє приховати всі попередні ізяни ванни тобто зколи, тріщини, вибоїни, потертості дна та перекоси які виникли при установці ванни.

Замовити реставрацію ванн можна в таких регіонах України: Тернопіль , Черновцы , Рівне , Іванно-Франківськ Полтава, Кременчук, Херсон, Житомир, Київ, Чернігів, Одеса, Донецьк, Маріуполь, Хмельницький, Миколаїв, Кривий Ріг, Харків, Львів, Луцьк, Дніпро, Суми, Кропивницький, Запоріжжя, Черкаси, Луганськ, Вінниця, Ужгород, Кам'янець-Подільський

Дата:23-11-2017, 22:54
Переглядів: 1 410