Наливна ванна купить наливной акрил купить акрил купить в Украине в Украине купить

Центр відновлення ванн

Cтворення нової емалі на старій поверхні. Сучасна технологія реставрації ванни.
Реставрація ванни » Новини » Кольорова ванна

Кольорова ванна

Замовляйте реставрацію ванни - та насолоджуйтесь чистотою і білизною нової поверхні
 
 

У кожної родини з часом виникає потреба у ремонті квартири або окремих її кімнат. Змінюють повністю дизайн і планування. Що стосується ванної кімнати, то зазвичай ремонт стосується зміни колірної гами плитки на стінах, підлозі. В даний час існує послуга по кольоровій покрасці ванн, так як в магазинах не завжди можна знайти сантехніку, яка впишеться в задуманий колірний дизайн.

Перевагою даної послуги є те, що за допомогою кольору можна досягти індивідуального і неповторного ефекту в оформленні приміщення.
Ви можете вибирати з наступних кольорів: рожевий, білий, червоний, жовтий, фіолетовий, сірий, блакитний та інших.

- Покраска ванн в колір.

Кольорова покраска робиться наливним способом, тобто в акрил додають пигмент того кольору, який би хотів бачити замовник у своїй ванній кімнаті.

Фарбування полягає в тому, що фарбувальний склад наносять на поверхня наливом, звідси і відбувається назва методу. Достоїнством такого прийому є те, що робота з кольоровим акрилом безпечна для оточуючих, він не містить токсичних речовин. Не рекомендується розглядати глибокі кольори, так як у зв'язку з великою кількістю колера структура поверхні ванни може змінитися, тому краще вибрати легкі відтінки. Висихає об'єкт протягом доби, але експлуатація повинна початися тільки після 3 днів. Ванни, пофарбовані таким методом, можуть служити більше 10 років.

Пофарбована ваннаТак виглядає пофарбована ванна.



При відновленні емалі ванн рідким акрилом та епоксидними емалями висихання матеріалу відбувається при кімнатних температурах. Таким чином не має потреби переміщати ванну в інше місце чи розбивати обмурування ванни. Товщина акрилового покриття при реставрації дозволяє приховати всі попередні ізяни ванни тобто зколи, тріщини, вибоїни, потертості дна та перекоси які виникли при установці ванни.

Замовити реставрацію ванн можна в таких регіонах України: Тернопіль , Черновцы , Рівне , Іванно-Франківськ Полтава, Кременчук, Херсон, Житомир, Київ, Чернігів, Одеса, Донецьк, Маріуполь, Хмельницький, Миколаїв, Кривий Ріг, Харків, Львів, Луцьк, Дніпро, Суми, Кропивницький, Запоріжжя, Черкаси, Луганськ, Вінниця, Ужгород, Кам'янець-Подільський

Дата:11-12-2017, 21:57
Переглядів: 1 744