Наливна ванна купить наливной акрил купить акрил купить в Украине в Украине купить

Центр відновлення ванн

Cтворення нової емалі на старій поверхні. Сучасна технологія реставрації ванни.
Реставрація ванни » Новини » Рекомендації по догляду за акриловою ванною

Рекомендації по догляду за акриловою ванною

Замовляйте реставрацію ванни - та насолоджуйтесь чистотою і білизною нової поверхні
 
 

У акрилових ванн немає емалі, її місце займає просто глянсовий пластик, з цієї причини акрилові ванни «ніжні», більш схильні до абразивного впливу, ніж емаль чавунних ванн, при цьому більш стійкі до побутової хімії. На відміну від емалі чавунних ванн, акрилова ванна не має часу, тому в неї менше проникає бруд, іржа, добре миється рідкими миючими засобами або спеціальними засобами для акрилових ванн.

Рекомендації по догляду за акриловою ванною, такі ж як загальні рекомендації з догляду за будь-якої нової ванної і будь відреставрованої. Викладені нижче рекомендації елементарні і прості.
Використовувати абразивні засоби для чищення взагалі будь-ванни не рекомендується. Догляд за ванною повинен здійснюватися регулярно з перших днів експлуатації і тоді вона прослужить вам довгі роки. Загальне правило: чим довше ванна не мита, тим складніше її буде мити в наступний раз.

Використовуйте ванну безпосередньо за своїм призначенням (небажана миття автомобільних килимків, двигунів, стирання килимів і т. д.), тобто для прийняття душу і ванни. Ванну бажано мити кожен раз після використання губкою або м'якою ганчіркою (наприклад з мікрофібри) з милом, пральним порошком, попередньо розчиненим у воді, засобом для посуду типу «Фейрі» або спеціальним рідким засобом.

Не рекомендується регулярно мити ванну препаратами призначеними для унітазів, так як вони містять сильні кислоти (особливо чавунні) і абразивними порошками типу «Пемолюкс» (особливо акрилові і стакриловые). Злив води з ванної повинен бути повним, скупчення води у ванні не бажано. Ванна в неробочому стані повинна бути сухою.

Стежте, щоб змішувачі не капали. Не замочуйте та не фарбуйте білизну з барвниками. Не залишайте кольорову мокру білизну у ванній. Не рекомендується фарбувати волосся у ванній. Не мийте тварин у ванній – можуть подряпати поверхню. Не зливайте різну хімію у ванну. Не ставте металеві предмети (тази) на борт або дно ванни або підкладайте під них м'яку ганчірку. Не залишайте надовго на бортах ванни побутову хімію аж до шампунів, мила і мильниць т. к. в сучасній побутової хімії використовуються сильні інгредієнти, які можуть забарвити ванну.

Якщо прийшлось реставрувати ванну:


Навіть, здавалося б, нешкідлива сама проста побутова хімія, начебто мила і шампуню обов'язково негативно відбивається на емалі будь-ванни при тривалому контакті. Не пускайте відразу занадто гарячу або крижану воду, робіть це поступово, без перепадів. Різка зміна температури негативно відбивається на будь-ванні.



При відновленні емалі ванн рідким акрилом та епоксидними емалями висихання матеріалу відбувається при кімнатних температурах. Таким чином не має потреби переміщати ванну в інше місце чи розбивати обмурування ванни. Товщина акрилового покриття при реставрації дозволяє приховати всі попередні ізяни ванни тобто зколи, тріщини, вибоїни, потертості дна та перекоси які виникли при установці ванни.

Замовити реставрацію ванн можна в таких регіонах України: Тернопіль , Черновцы , Рівне , Іванно-Франківськ Полтава, Кременчук, Херсон, Житомир, Київ, Чернігів, Одеса, Донецьк, Маріуполь, Хмельницький, Миколаїв, Кривий Ріг, Харків, Львів, Луцьк, Дніпро, Суми, Кропивницький, Запоріжжя, Черкаси, Луганськ, Вінниця, Ужгород, Кам'янець-Подільський

Дата:29-11-2017, 02:06
Переглядів: 1 693