Наливна ванна купить наливной акрил купить акрил купить в Украине в Украине купить

Центр відновлення ванн

Cтворення нової емалі на старій поверхні. Сучасна технологія реставрації ванни.
Реставрація ванни » Новини » Заміна сантехніки

Заміна сантехніки

Замовляйте реставрацію ванни - та насолоджуйтесь чистотою і білизною нової поверхні
 
 

Однією з найважливіших частин будинку є сантехніка. Але як всім відомо, вона, як і інші речі в будинку здатна виходити з ладу. Найголовнішим параметром якісного ремонту є регулярна комплексна перевірка всієї сантехніки та заміна дефектної. Дуже великий популярністю користується така послуга при переплануванні або косметичному ремонті ванної кімнати. Незважаючи на серйозні фінансові вкладення, Ви забудете про цю проблему на довгі роки. У більшості випадків нова сталева ванна прослужить Вам протягом 25 років, а чавунна до 40 років. Але якщо Ви недавно придбали нову ванну, але вона вже втратила свій первісний білосніжний колір і зовнішній вигляд бажає кращого, то є відмінне рішення даної проблеми. Покриття рідким акрилом допоможе відновити її колишню стан і таким чином Вам немає необхідності витрачатися на нову сантехніку.

Заміна зливу та переливу ванни 



Методика нанесення дуже проста. Внутрішня поверхня акрилової ванни, або іншої, покривається шаром рідкого акрилу, який приховає будь-які подряпини або тріщини. Завдяки цьому матеріалу також ховаються жовтизна і іржа. При серйозних сколах або ж тріщинах, ці частини ванної проходять додаткову стадію шпаклівки. Отже, так і відбувається заміна сантехніки. Для цього не потрібно демонтувати плитку навколо ванни, додаткові витрати також ні до чого. Величезним плюсом даної заміни є відсутність сміття. Крім того, що послуга займає не більше двох годин, Ви забуваєте на довгі роки про капітальною заміні сантехніки.

У разі, якщо раніше Ви пробували вирішити питання відновлення приємного зовнішнього вигляду Вашої ванної за допомогою емалювання або ж акрилового вкладиша, але це не увінчалося успіхом, наші фахівці нададуть Вам перелік своїх послуг. У ці послуги входить як зняття старого покриття фарби, так і демонтаж вкладиша. Крім цього, наші фахівці надають послуги по заміні чавунного або ж залізного зливу. Таким чином, Ви вдихнете життя в вашу сантехніку без шкоди Вашій гаманцю.


Наша компанія надає послугу заміни сантехніки в Україні за приємною ціною. Також для Вашого спокою ми надаємо офіційну гарантію на всі надані послуги.


При відновленні емалі ванн рідким акрилом та епоксидними емалями висихання матеріалу відбувається при кімнатних температурах. Таким чином не має потреби переміщати ванну в інше місце чи розбивати обмурування ванни. Товщина акрилового покриття при реставрації дозволяє приховати всі попередні ізяни ванни тобто зколи, тріщини, вибоїни, потертості дна та перекоси які виникли при установці ванни.

Замовити реставрацію ванн можна в таких регіонах України: Тернопіль , Черновцы , Рівне , Іванно-Франківськ Полтава, Кременчук, Херсон, Житомир, Київ, Чернігів, Одеса, Донецьк, Маріуполь, Хмельницький, Миколаїв, Кривий Ріг, Харків, Львів, Луцьк, Дніпро, Суми, Кропивницький, Запоріжжя, Черкаси, Луганськ, Вінниця, Ужгород, Кам'янець-Подільський

Дата:11-12-2017, 21:42
Переглядів: 1 205