Наливна ванна купить наливной акрил купить акрил купить в Украине в Украине купить

Центр відновлення ванн

Cтворення нової емалі на старій поверхні. Сучасна технологія реставрації ванни.
Реставрація ванни » Новини » Форми ванн та їх розміри

Форми ванн та їх розміри

Замовляйте реставрацію ванни - та насолоджуйтесь чистотою і білизною нової поверхні
 
 

Сучасні ванни виготовляються з різних матеріалів, багато з яких дозволяють надати виробу найрізноманітніші форми. Тому визначити які види ванн будуть краще для конкретного приміщення не складе праці. Цей фактор дозволяє не тільки зробити більш естетично привабливою ванну кімнату, але і раціонально використовувати простір, часто досить обмежене.

Ванни прямокутної або традиційної форми

Ванна прямокутної форми 
Ванни даної форми випускаються з усіх можливих матеріалів. Крім ванн стандартних розмірів 180×80 см, на ринку представлені моделі з габаритами починаючи від 120×70/75/80 см, так званих «сидячих», до повнорозмірних 120/150/160/170/180×70-75/80.


Кутові ванни – помічники в оптимізації простору

Кутові ванни 
Незважаючи на гадану громіздкість і нестандартність форми, саме кутові ванни допомагають більш раціонально використовувати і організувати простір ванної кімнати, особливо скромних розмірів.

Але, при покупці обов'язково слід звертати увагу на той факт, що вони бувають: «праві» і «ліві»; симетричні і асиметричні.
В основному вони виготовляються з акрилу або сталі, але під замовлення можна виготовити їх і з штучного каменю. Є серед них і моделі з штучного каменю. Часто вони комплектуються гідромасажем та іншими опціями. Для ванних кімнат мають достатню площу, дуже зручно їх поєднувати з душовою кабіною.

Розмірний ряд кутових ванн досить широкий і в основному залежить від симетричності форми, варіюються від:

120×120 см до 180×180 см – для симетричних моделей;
120×60 см до 190×170 см– для асиметричних моделей.


Овальні ванни – лаконічний стиль форм

Овальні ванни Виробляються практично з усіх основних матеріалів для ванн, відрізняються лаконічністю і м'якістю форм, що дозволяє створити інтер'єр максимально сприяє розслабленню і релаксації. Спеціально з цією метою більшість моделей такої форми забезпечуються гідро - або аеромасажем. Але в них, як правило відсутні підлокітники і підголовники, а також спеціальні елементи для сидіння. Розмірний ряд відрізняється різноманітністю, але якщо говорити про стандарти, то вони знаходяться в межах 140 – 210 см

Кругла ванна – прагнення до ідеалу

Це ексклюзивна форма ванни. Залежно від розміру, може бути двомісним або навіть багатомісної. Кругла форма ванни – найбільш зручна для установки і роботи гідромасажних форсунок, тому, її основне призначення – це не гігієнічні процедури, а пристрій для релаксу.
Але, незалежно від розмірів, які можуть становити від 140 до 210 см в діаметрі, для її встановлення потрібно приміщення з достатньою площею, що передбачає можливість підходу з усіх боків. В основному виробляються з акрилу, рідше стали, але для створення ексклюзивних моделей використовується кваріл, камінь штучний або натуральний і т. д.

Кругла ванна 
Взагалі, розглядаючи різні види ванн їх відмінності, переваги і недоліки, вибір слід робити виходячи з потреб членів сім'ї та їх уподобань, не забуваючи при цьому, що установка ванни – справа відповідальна, так як нею доведеться користуватися, як мінімум, кілька років. Особливої уваги потребують люди похилого віку і діти. Для перших, комфортним варіантом може виявитися сидяча ванна з глибиною від 60 до 80 см, а другим, навпаки, більш зручним буде неглибока, але досить простора модель.

Для того щоб прийняття водних і/або гігієнічних процедур у ванні було максимально комфортним вона повинна мати достатні для цього розміри, основними з яких є довжина і глибина (мінімальна стандартна ширина 70-80 см –оптимальна для людей зі стандартної комплекції). Для того, щоб зробити ванну більш глибокої, але при цьому не більш громіздкою, виробники застосовують, наприклад, спосіб пристрою більш пологих боків.



При відновленні емалі ванн рідким акрилом та епоксидними емалями висихання матеріалу відбувається при кімнатних температурах. Таким чином не має потреби переміщати ванну в інше місце чи розбивати обмурування ванни. Товщина акрилового покриття при реставрації дозволяє приховати всі попередні ізяни ванни тобто зколи, тріщини, вибоїни, потертості дна та перекоси які виникли при установці ванни.

Замовити реставрацію ванн можна в таких регіонах України: Тернопіль , Черновцы , Рівне , Іванно-Франківськ Полтава, Кременчук, Херсон, Житомир, Київ, Чернігів, Одеса, Донецьк, Маріуполь, Хмельницький, Миколаїв, Кривий Ріг, Харків, Львів, Луцьк, Дніпро, Суми, Кропивницький, Запоріжжя, Черкаси, Луганськ, Вінниця, Ужгород, Кам'янець-Подільський

Дата:24-08-2017, 00:31
Переглядів: 5 052