Наливна ванна купить наливной акрил купить акрил купить в Украине в Украине купить

Центр відновлення ванн

Cтворення нової емалі на старій поверхні. Сучасна технологія реставрації ванни.
Реставрація ванни » Новини » На це треба звертати увагу замовляючи реставрацію ванни.

На це треба звертати увагу замовляючи реставрацію ванни.

Замовляйте реставрацію ванни - та насолоджуйтесь чистотою і білизною нової поверхні
 
 

Якщо Вас зацікавила то ми рекомендуємо Вам до кінця прочитати цю статтю. Тут Ви зможете дізнатись як не попасти на шахраїв і отримати якісні послуги. Рекомендації будуть розділені по пунктам. За нами стоїть 14 річний досвід. Нам можна вірити.


1) Юридична сторона. По завершенню роботи вимагайте гарантійний талон з реквізитами підприємця,товарний чек на проведені роботи,також копію свідоцтва підприємця.На гарантійному талоні в обовязковому порядку повинна бути мокра печатка якщо печатки не має то це не гарантійний талон а папірчик який не має ніякої юридичної сили. Ці вимоги є абсолютно законними. Якщо Вам цього не надають значить ви зіткнулись з шабашником який не несе відповідальності за свою роботу і завтра при появі проблеми Ви його ніде не знайдете. Ми завжди надаємо усі необхідні документи.


2) Сайт диспетчер. Зараз в інтернеті зявилось багато сайтів які типу мають по всій Україні. Насправді це прості диспетчера які майстрів в очі не бачили, а просто беруть 10% відсотків за прийняте замовлення,а далі їх нічого не хвилює. Майстри приїжджають з інших областей в разі проблем з відреставрованою ванною де їх шукати? Хто зна! Рекомендуємо віддавати перевагу місцевим компаніям. Як перевірити? Дуже просто запросіть майстра оглянути Вашу ванну перед роботою. Якщо на протязі декількох годин майстер прийшов значить він місцевий. у нас в кожному регіоні є місцеві майстри.


3) Показові роботи. Поважаюча себе фірма по вашому проханню повинна Вам організувати показ своїх робіт. Наприклад адреси виконаних замовлень. Ми можемо продемонструвати свої роботи без проблем.


4) Наливна ванна. Якщо вам припав до душі цей вид реставрації ми радимо Вам зважити матеріал який узяв з собою майстер. Виробники продають готові комплекти з наступними вагами. На ванну довжиною 1.5м – 1,6м іде 3,4 кілограма наливного акрилу і на 1,7м – 4 кілограми. Це без врахування пакувальної тари,ще плюс 200-300грам.Вас обманули якщо вага менша. Ми реставруємо ванни не економлячи на матеріалі.


5) Емалювання ванн. Цей вид реставрації взагалі клан дайк для шахраїв. Вони використовують або кісточку або валік. Така реставрація Вам довго не прослужить тай зовнішній вигляд буде весь в розводах та підтьоках. Поважаючі себе компанії забезпечують своїх працівників професійними ручними фарбо — пультами, спец — одягом та засобами захисту дихання. Ми використовуємо професійне обладнання німецького виробника Bosch.


6) Підготовка поверхні. Це самий відповідальний і дотошний момент в цій роботі. Цей процес проводиться з допомогою дрилі або болгарки та насадки на наждачний папір. Це класика в даній роботі. Шахрайська схема проста вони просто цього не роблять як правило наносять щавлеву кислоту пару годин чекають потім приходять миють ванну і наносять матеріал. Але от одна біда кислоту неможливо повністю змити з поверхні ванни вона проникає в структуру емалі та помаленьку розїдає нанесений матеріал яким би якісним він не був. Але є ще нагліші вони навіть кислоту не наносять, а просто миють ванну любим миючим засобом і наносять матеріал. Я би назвав це класикою шахрайства. Така ванна і року не прослужить.



При відновленні емалі ванн рідким акрилом та епоксидними емалями висихання матеріалу відбувається при кімнатних температурах. Таким чином не має потреби переміщати ванну в інше місце чи розбивати обмурування ванни. Товщина акрилового покриття при реставрації дозволяє приховати всі попередні ізяни ванни тобто зколи, тріщини, вибоїни, потертості дна та перекоси які виникли при установці ванни.

Замовити реставрацію ванн можна в таких регіонах України: Тернопіль , Черновцы , Рівне , Іванно-Франківськ Полтава, Кременчук, Херсон, Житомир, Київ, Чернігів, Одеса, Донецьк, Маріуполь, Хмельницький, Миколаїв, Кривий Ріг, Харків, Львів, Луцьк, Дніпро, Суми, Кропивницький, Запоріжжя, Черкаси, Луганськ, Вінниця, Ужгород, Кам'янець-Подільський

Дата:19-04-2017, 02:01
Переглядів: 3 423