Наливна ванна купить наливной акрил купить акрил купить в Украине в Украине купить

Центр відновлення ванн

Cтворення нової емалі на старій поверхні. Сучасна технологія реставрації ванни.
Реставрація ванни » Новини » Що таке реставрація ванни?

Що таке реставрація ванни?

Замовляйте реставрацію ванни - та насолоджуйтесь чистотою і білизною нової поверхні
 
 

Якщо ваша ванна втратила блиск, пожовкла, потріскалася, стала шорсткою або вже поржавіло дно, то ви замислюєтеся над питанням — замінити або реставрувати ванну. Ми вже писали, що покупка нової ванни не завжди ідеальний варіант. Ванни вже не тієї якості, та й не завжди є можливість зняти стару і встановити нову ванну. Плитку потрібно всю збивати. Загалом, проблем вистачає.

  • Реставрація ванни — це відновлення емалі ванни за допомогою сучасних матеріалів і технологій. Для реставрації ванни її не потрібно виносити з ванної кімнати, вся процедура проходить на місці. Перше, що вам потрібно зробити — це визначитися яким методом буде проводитися реставрація ванни. Їх, як ми вже писали три: емалювання ванн, наливна ванна (рідкий акрил) і акриловий вкладиш.
  • Після вибору методу реставрації ванни перед вами стоїть вибір: «а хто ж мені це зробить?». Будьте обережні, фірм-одноденок дуже багато. Вони заманюють низькою ціною роботи і швидкістю виконання, можуть приїхати хоч вчора, як кажуть, т.к. «Фахівців» у них греблю гати.
  • Майстри нашої фірми мають досвід з реставрації ванн по 8-10 і більше років і відреставрували вже не одну сотню ванн. Вибір залишається за вами, або «дешево і сердито» або якісно і на роки, хай і трохи дорожче. Після закінчення реставрації ванни наш майстер видасть вам гарантійний талон з мокрою печаткою! Зверніть увагу на фото наших робіт і Ви зрозумієте,що безнадійних ванн не буває.

Першим ділом ванна зачищається наждачкою, болгаркою або дрилем з насадкою, залежно від того, що є в даний момент у майстра. У нас є майстри, які працюють тільки каменем і нождачкою. Плюс такого методу — це повна відсутність пилу, тому майстер все робить вручну і постійно змочує ванну з душа.Перш ніж до вас прийде наш майстер, ознайомтеся ласка з рекомендаціями щодо підготовки до реставрації ванни, це збереже ваші нерви, фінанси і значно полегшить роботу майстра.

Сама робота по реставрації ванни може займати 2-4 години, залежно від методу реставрації, стану ванни і обстановки на місці.

Потім потрібно зачистити, зашпаклювати місця, де вже утворилася іржа або відколи, висушити їх і зачистити. Все ще раз промивається, прощупується руками і тільки після цього ванна витирається і просушується.


Останній етап — це підготовка емалі до роботи, знежирення ванни, якщо метод реставрації наливна ванна (наливний акрил), то стеляться газети або інші підручні матеріали і, власне, кульмінація — покриття ванни емаллю. .



Дата:19-04-2017, 01:55
Переглядів: 1 607