Наливна ванна купить наливной акрил купить акрил купить в Украине в Украине купить

Центр відновлення ванн

Cтворення нової емалі на старій поверхні. Сучасна технологія реставрації ванни.
Реставрація ванни » Новини » Чому ми не встановлюємо акрилові вкладиші?

Чому ми не встановлюємо акрилові вкладиші?

Замовляйте реставрацію ванни - та насолоджуйтесь чистотою і білизною нової поверхні
 
 

Ванна вкладиш
Наші клієнти часто задають питання чому ми не встановлюємо акрилові вкладиші, пояснимо докладно:


1. Якісні вкладиші — це дорого!

Вивчивши технології виготовлення вкладок, які виробляються і продаються на ринку РФ, ми з'ясували що, якісний акриловий вкладиш Російського виробництва, при оптовій закупівлі коштує від 2500 руб. плюс доставка, зберігання, робота майстра, виходить пристойна сума. Що б компанії було вигідно встановлювати якісні вкладиші, ціна на таку послугу повинна бути 7000-9000 руб. (ціни високо кваліфікованих Московських компаній, що використовують вкладиші європейського виробництва). За таку суму клієнтові простіше нову ванну придбати. Деякі компанії здешевлюють цю послугу за рахунок використання недорогих вкладишів китайського виробництва, або більш тонких Російського. Такі вкладиші, на наш погляд, не є якісними, тому як не відповідають багаторічним експлуатаційним вимогам, а ціна від 7000 руб. за встановлення якісного вкладиша для жителів невеликого Тюмені занадто висока.
Варіант установки недорогих вкладишів ми вважаємо для себе неприйнятним, оскільки дбаємо про репутацію компанії. Крім псування іміджу, робота з неякісними виробами загрожує великою кількістю звернень за гарантійними випадками, тому вона абсолютно невигідна з будь-якої точки зору: і етичної, і економічної.

 

2. Пошкодження вашого ремонту

Як виглядає більшість вітчизняних ванн? Часто вони або «замуровані» в кахель, або є керамічний плінтус. А тепер уявіть, акриловий вкладиш можна встановити тільки якщо між стіною і ванною є відстань 10 мм мінімум. Тобто кахель і плінтус треба демонтувати, а значить зіпсувати ремонт. Вся економічність такого способу, як реставрація ванни, в даному випадку сходить нанівець, оскільки доведеться витрачатися на:
Демонтаж кахлю або плінтуса у кромки ванни
Можливий демонтаж плитки вище рівня ванни (неможливо дати гарантію, що вона не буде зіпсована)
Укладання нової плитки після установки вкладиша (при цьому важко підібрати нову плитку так, щоб вона оптимально відповідала старої)
Загалом, витрати значні, і це при тому, що ви спочатку бажаєте заощадити.


3. Небезпека появи грибка.

Є і ще один важливий мінус: всі вкладиші однотипні, тому вони можуть погано підходити до ванн різної форми. Якщо вкладиш не підійшов ідеально, під час експлуатації він буде продавлюватися, можуть з'явитися тріщини і проломи. Крім того, через деякий час такого «гуляння» герметичність простору між ванною і вкладишем порушиться, між ними почне утворюватися конденсат. Це неминуче призведе до утворення цвілі і грибка, а також неприємного запаху. Виходом буде тільки демонтаж вкладиша.

Ось чому ми не встановлюємо акрилові вкладиші, а робимо реставрацію ванн за технологію «Наливний акрил» - ми допомагаємо Вам економити.



При відновленні емалі ванн рідким акрилом та епоксидними емалями висихання матеріалу відбувається при кімнатних температурах. Таким чином не має потреби переміщати ванну в інше місце чи розбивати обмурування ванни. Товщина акрилового покриття при реставрації дозволяє приховати всі попередні ізяни ванни тобто зколи, тріщини, вибоїни, потертості дна та перекоси які виникли при установці ванни.

Замовити реставрацію ванн можна в таких регіонах України: Тернопіль , Черновцы , Рівне , Іванно-Франківськ Полтава, Кременчук, Херсон, Житомир, Київ, Чернігів, Одеса, Донецьк, Маріуполь, Хмельницький, Миколаїв, Кривий Ріг, Харків, Львів, Луцьк, Дніпро, Суми, Кропивницький, Запоріжжя, Черкаси, Луганськ, Вінниця, Ужгород, Кам'янець-Подільський

Дата:23-11-2017, 00:34
Переглядів: 955